Blog.bg - безплатен блог хостинг и блог портал

Политика на поверителност


Blog.bg събира информация от неличен характер като параметри на вашия софтуер за достъп до интернет (браузър), вашият IP адрес, както и email адреси при регистрация. В Blog.bg се използват бисквитки (cookies) с цел предоставяне на пълната функционалност на сайта.
Blog.bg поема задължението да запазва поверителността на своите потребители. Събраните данни, вкл. e-mail адреси, ще се използват само във връзка с оперирането на сайта и осъществяване на допълнителни услуги, които компанията Инвестор.БГ АД предлага и няма да бъдат предоставяни на трети страни без вашето изрично съгласие.
Кореспонденцията чрез системата за лични съобщения между потребителите е поверителна и няма да бъде нарушавана, променяна или четена без изричното съгласие и/или указание на потребителя.
Всяка информация от личен характер, която въвеждате във вашия профил или вашия блог се предоставя доброволно и е публично достъпна. Blog.bg не ограничава достъпа до нея.

Насам-Натам

Да влезеш в къщите на феите в сардиния
Когато сте на остров Сардиния, влезте в миниатюрните подземни гробници, издълбани в скалите, за които местните вярвал...
Какво да направя с живота си, за да пътувам повече
Заведения в дубай: бар от чисто злато
Махмурлук? 7 идеи за лечение от италия
още