Blog.bg - безплатен блог хостинг и блог портал

За blog.bg


Блог?

Блогът е уебсайт. Блогът е онлайн дневник. Блогът представя последните новини. Блогът е колекция от линкове. Блогът съдържа лични мисли. Или бележки...

Аз?

Всички тези определения нямат значение. Важно е какво мислите вие. Вие определяте правилата. Вие решавате какъв ще е вашият блог.

Онлайн?

Блогът е вашето лично кътче онлайн. В него можете да споделяте интересни за вас неща - коментари на последните събития, лични мисли и разсъждения или линкове към интересни уебсайтове. Всичко това става част от интернет с натискането само на един бутон!

Публика?

Посетителите на вашия блог ще виждат всичко подредено по дата, за по-лесна ориентация. Но те могат да са много повече от пасивни зрители. Ако ги вълнуват нещата във вашия блог те ще могат да публикуват коментари, да ви напишат имейл или да сложат линк към вашата публикация.

Визитка?

В Blog.bg можете да организирате и свой профил. Той е вашата визитка, по която хора със сходни интереси ще могат да намерят вас и вашия блог.

Blog.bg?

Blog.bg ви дава сцената. Blog.bg ви дава публиката. Blog.bg ви дава и микрофона.
Вие сте на ход!

Направи своя безплатен блог в Blog.bg сега!


Насам-Натам

5 причини да посетите приказната брага
Чували ли сте за Брага? По улиците на петия по големина град в Португалия ще откриете онази типична смесица от минало...
7 легендарни стълбища по света и у нас
Най-добрият безплатен музей във венеция
Река йордан – история на свещените води
още